Fjalë kyçe: franko-libanez

Mejtime / Nga 27.al -

Për Mero Bazen, tropojanët dhe PD-në

Nga Ermal Mulosmani Një artikull i Mero Bazes, dje, më bëri të reflektoj. Dhe jo për thelbin e tij të dukshëm. Por, kryesisht për helmin nëntekstual, urrejtjen gëbelsiane ndaj një komuniteti…