Fjalë kyçe: energjia

Telegrama / Nga 27-shi -

Prapë opozita nuk ngjiti

Megjithëse kjo qeveri është kthyer në një minierë skandalesh, të cilat e kalojnë fantazinë e çdo të çarturi, ajo jo vetëm nuk bie, por as nuk ndryshon. E gjithë lista…

Tregu / Nga Skenderi -

OSHEE: 40,7 mld lekë arkëtime nga energjia

Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike (OSHEE) publikoi treguesit kryesorë të aktivitetit 8- mujor (janar-gusht 2016). Treguesi i humbjeve ka pësuar ulje të ndjeshme në 28.1% për këtë periudhë të vitit….

Tregu / Nga Skenderi -

Nis punën HEC-i i Banjës

Hidrocentrali i Banjës, ka nisur sot zyrtarisht punën. Vepra është një investim i gjigantit energjitik, Statkraft, që veç ndërtimit të hidrocentralit ka investuar edhe në infrastrukturë dhe përmirësimin e jetës…