Fjalë kyçe: Elert Yzeiri

Kalitje / Nga Media -

Fadil Vokrri, lamtumirë ëndrrarealizues!

Nga Elert Yzeiri Ai ka luajtur për kombëtaren e Jugosllavisë, ka luajtur edhe me Partizanin e Beogradit, por në zemrën dhe mendjen e tij kanë qenë gjithnjë, Podujeva, Prishtina, Kosova….