Fjalë kyçe: drogë

OpEd / Nga 27.al -

Tony Blair vjen për drogën

Nga Frrok Çupi Zoti solli menjëherë shi e stuhi, disa thanë se solli mot për drogën; të tjerat nuk duan kaq shumë ujë… Ndodhi një koincidencë gati biblike mes ardhjes…

OpEd / Nga 27.al -

Këta u përplasën me kohën

Nga Frrok Çupi Shkruesit e kronikës së zezë do të kishin përdorur fjalorin e policisë rrugore. Do të kishin shkruar se “makina humbi kontrollin dhe u përplas me shtyllën…”. Edhe…

OpEd / Nga 27.al -

Djalli i veshur në Drogë

Nga Frrok Çupi Pardje, e dielë. Sapo zonja Nuland kishte mbërritur, lajmi hapi veshët: “Çfarë ka në paketën amerikane për Drejtësinë?” Ende po përtypej kureshtja për Paketën, kur  hyri një…