Fjalë kyçe: dosje

Mejtime / Nga Media -

Për politika bashkëkohore të kujtesës

Nga Gentiana Sula *Fjala e rastit e mbajtur në sympoziumin organizuar nga AIDSSH dhe Muzeu Kombëtar, me rastin e 23 gushtit, Ditës Europiane të Viktimave të Nazizmit dhe Stalinizmit. Të…