Fjalë kyçe: Diomedi

Këndonjësit / Nga 27.al -

Aleksandri, pirati dhe KÇK-ja

Nga Klodian Tomorri Ka një histori shumë të famshme, që për herë të parë mendohet se është shkruar nga Ciceroni në kryeveprën e tij “De Republica”. Historia flet për një…