Fjalë kyçe: çadër

Mejtime / Nga Media -

Shokët e çadrës përbri

Nga Mira Kazhani Në Jal ishte një diell djegagur dhe pikun e kalova në dhomë. Kur u ktheva, dallova prej së largu disa të rinj të ulur pothuajse në zonën…

Mejtime / Nga Media -

Kur qentë të diktojnë rrugën…

Nga Kujtim Xhaja E mërkurë…Mëngjes i ftohtë… në stacionin e lagjes sime… Në pritje të një autobuzi për në punë… Dy fëmijë të vegjël, një vajzë dhe një djalë më…