Fjalë kyçe: Bjorn kamberi

Mejtime / Nga Media -

A ngopemi me bukë?

Nga Bjorn Kamberi Ditëve të fundit vërehet një ngarthim i diskursit publik përqark një varieteje tematikash me rëndësi të qënësishme për trajektoren e vendit, duke përfshirë këtu reflektimin konstruktiv që…

Mejtime / Nga Media -

Doktrina Trump dhe e ardhmja në udhëkryq

Nga Bjorn Kamberi Sikur çdo vit ardhja e vjeshtës përkon me një pranverë të re, atë të çeljes së debatit dhe përballjes ndërmjet pjesëmarrësve në punimet e Asamblesë së Përgjithshme…