Fjalë kyçe: ballkano-egjyptasit

OpEd / Nga 27.al -

Harta çame e Nikos dhe mendjehapurit

Nga Enkel Demi Duhet thënë që përsa i përket nacionalizmit shqiptarët janë populli me mendjen më të hapur në Ballkan. Përveç ndonjë shprehje krenarie në raste futbolli, shpërthimet epike janë…