Fjalë kyçe: Armand Plaka

Mejtime / Nga Media -

Dikur ato emociononin çdo mashkull

Nga Armand Plaka Dikur ato emociononin çdo mashkull në Shqipërinë super të izoluar e pavarësisht emërimit zyrtar të agjensisë, njiheshin si ALBANIA. Kryenin një volum vërtetë të madh transporti dhe…