Fjalë kyçe: akshami

OpEd / Nga 27.al -

Toka e të pabesëve

“Hë më, se dava turku ishte!”. Kjo është përgjigjia informale që merr nga kryeqeveria, nëse interesohesh për një mësues, të cilin e dëbuan dhe e dorëzuan drejt e në duart…