Fjalë kyçe: 10 here

Kalitje / Nga 27-shi -

Vdes tifozi, policia shfaqje dhune

Në fund të ndeshjes Flamurtari – Kukësi, në stadiumin e Vlorës është rregjistruar edhe një ngjarje shumë e rëndë. Një tifoz është rrëzuar nga shkallët dhe ka gjetur vdekjen. Ende…