Luleshtrydhe
150 ml qumësht kremoz
500 gr biskota Digestive (ose çdo lloj tjetër)
800 gr krem djathi
250 gr margarinë
Krijoni bazën e cheesecake-ut. Thyejini biskotat deri sa të krijojnë thrimza të vogëla. Shkrini gjalpin në zjarr të ulët dhe shtoni biskotat.
Trazojini deri sa të bashkohen mirë me njëra-tjetrën.Shtroni bazën në tepsinë që keni zgjedhur. Shtypeni mirë me lugë dhe vendoseni në frigorifer për gjysmë ore.Lajini mirë luleshtrydhet. Prijini gjysma dhe futini në blender.
Në një enë përzijeni mirë kremin e djathit, qumështin dhe masën e luleshtrydheve. Nxirni bazën nga frigoriferi dhe shtroni përsipër masën e krijuar. Vendoseni në frigorifer për rreth 6 orë. Pasi ta nxirrni nga frigoriferi mund t’a zbukuroni sipër me luleshtrydhet që kanë mbetur.