Autor: Klodiana

Tregu / Nga Klodiana -

Itali/ Sejko: Rritja ekonomike është në zhvillim

Gjatë Mbledhjes së  Konsistuencës* të Fondit Monetar Ndërkombëtar (FMN) dhe të Grupit të Bankës Botërore (BB), Guvernatori i Bankës së Shqipërisë, Gent Sejko prezantoi panoramën ekonomike të vendit ku theksoi…