Autor: 27.al

OpEd / Nga 27.al -

A duhet shkuar vërtetë deri në Panama?!

Nga Skënder Minxhozi Ka një interesim të madh këto orë në rang botëror, për atë  çka fshehin 11.5 milion mesazhet elektronike të dosjes “Panama Papers”. Presidentë, kryetarë qeverish, miliarderë, këngëtarë…

OpEd / Nga 27.al -

Pse nuk planifikon dot protesta PD-ja?!

Nga Ben Andoni Përveç aksionit të vendosur dhe të menduar të shoqërisë civile të pak ditëve më parë kundër prishjes së këndit të lojërave në liqenin artificial, që iu bashkangjit…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Robi është një pus i thellë

Nga Enkel Demi Gati dhjetë ditë para se të botoheshin në median e Maqedonisë dhe më pas të Shqipërisë përgjimet seksuale të një zonje ligjvënëse, pjesë të tyre i kishim…

OpEd / Nga 27.al -

PD dhe iluzioni i fillimit nga pika zero

Nga Maklen Misha Imagjinoni për një çast një skenar apokaliptik, ku këtë hapësirë prej 28000 kilometrash katrorë ku ne jetojmë, ta godasë një katastrofë natyrore, duke i dhënë fund këtij…

OpEd / Nga 27.al -

Fjala që e bën baltë dhe mermerin

Nga Lorenc Vangjeli Që herët në mëngjes, ndërkohë që pritej përcjellja për në banesën e fundit e dy pilotëve ushatarakë të helikopterit të rrëzuar të mërkurën, u publikua një version…