Ti mund t’i suprizosh të ftuarit apo familjarët e tu me një truk shumë të thjeshtë por duke sjellë një pjatë ëmbëlsire që do të ngjajë me pjatat klas të restoranteve luksoze.
Koshat prej çokollate që mbajnë fruta apo akullore janë një mrekulli më vete dhe mund të bëhen shumë thjeshtë.
Shkrini çokollatën në një tas dhe më pas fusni një tollumbace të frurë aq sa doni ju të jetë madhësia e tasit. Zhuteni majën e tollumbaces në çokollatë nxirreni dhe vendoseni të thahet në nje letër kuzhine. Kur të jetë tharë shponi tollumbacen dhe hiqeni, mbushni tasin e çokollatës me akullore ose fruta dhe krem.
Ose mund ta hidhni mbi tollumbace çokollatën duke e dizenjuar me një enë të posaçme që të dalë në një formë më të bukur koshi juaj.
Mund ta vendosni edhe mbi fruta ose mbi akullore duke i mbuluar ato me shportën e ngrënshme.
Një metodë tjetër është dhe dizenjimi i çokollatës mbi një copë të madhe akulli, ku ajo ngrin dhe më pas mban formën që i ke dhënë.