Fjalë kyçe: Sabi Çela

Mejtime / Nga 27.al -

Dyshja PS-PDIU dhe dyshja LSI-Zaloshnja

Nga Sabi Çela Para disa ditësh kemi parë rreth 3-4 shkrime të analistit dhe statisticienit Eduard Zaloshnja nga ku bënte analizën e detajuar për fatin e zgjedhjeve në Bashkinë e…