Fjalë kyçe: proteina

Shtro peta / Nga Ejona -

Çfarë duhet të hamë në mëngjes?

Mëngjesi padyshim është vakti kryesor i ngrënies dhe shumë i rëndësishëm për shëndetin e njeriut. Pavarësisht kësaj, shumë nga ne e evitojmë atë duke mos i kushtuar shumë rëndësi. Njerëzit…

Bëfshi qejf / Nga Diona -

7 ushqimet që djegin yndyrnat

Gjoksi i  pulës Pula është e pasur në proteina, që është parësorja për krijimin e muskujve- dhe sa më shumë  muskuj të keni, aq më të lehtë e keni të…