Fjalë kyçe: Luftën Antifashiste Nacionalçlirimtare

Rrokull Shqipërisë / Nga Media -

“Heronj” dhe viktima

Reportazh/ Një ditë me veteranët dhe ish-të përndjekurit politikë. Ku bashkohen e ku ndahen dy palët, çfarë mendojnë ata për hapjen e dosjeve të Sigurimit, ç’prisnin nga politika dhe zhgënjimi…