Fjalë kyçe: komisariat

Këndonjësit / Nga 27.al -

V.F.L.P.

Nga Enkel Demi Eljani dhe shokët para se të shkonin të bënin betejën e liqenit ngritën grushtin përpjetë dhe e hodhën foton në rrjet. Në fakt, jam i befasuar me…