Fjalë kyçe: Alion Çaçi

Mejtime / Nga Media -

Shqiptari ka 7 shpirtra

Nga Alion Çaçi Shpirti i parë i del në mëngjes, kur duhet të nxjerrë makinën nga parkimi dhe i kanë zënë rrugën. Ose, për ata që s’kanë makinë, shpirti i parë…