Autor: Klodiana

Floktore / Nga Klodiana -

Elvana Gjata në “Grammy Awards”

Elvana Gjata mori pjesë në ngjarjen më të rëndësishme të muzikës “Grammy Awards”. Ajo ishte ftuar nga producenti i njohur Poo Bear dhe menaxheri i saj Andy Gramm. E!Online e ka…