Autor: 27-shi

Kalitje / Nga 27-shi -

Fernandez, kampioni që vdiq si barbon

Jo të gjithë kanë aftësinë ta shfrytëzojnë futbollin për të siguruar më pas jetën, pikërisht kur nuk janë më mundësitë për të qenë në fushë. Pol Gaskonj është gjithmonë në…

Kalitje / Nga 27-shi -

Ansi Agolli, një kampion në “luftë”

Në Azerbaixhan ka shpërthyer sërish lufta, madje saktësisht në Nagorni-Karabak, ku nga incidentet e fundit regjistrohen 27 ushtarë të vrarë, azerë dhe armenë. Dhe pikërisht në kampionatin e këtij vendi…

Kalitje / Nga 27-shi -

Partizani i Agostinelit mbetet në klasë

Aty ku e nisi, duket se edhe e përfundoi aventurën e tij sezonale për të fituar ndonjë titull në kampionatin shqiptar. Trajnerit Agostineli tashmë pothuajse i janë zvenitur shpresat për…