Autor: 27-shi

OpEd / Nga 27-shi -

Të dënosh Vlorën…

Nga Saimir Demi “Le coq gaulois” dhe “Pula e Dukës” ka mundësi që të jenë dy simbole të njëjta, por veçse po trajtohen në mënyra të ndryshme, për faktin e…

Mejtime / Nga 27-shi -

Ndonjëherë duhen rrahur gratë

Nga Gerina Mullaj Ndonjëherë duhen rrahur gratë dhe për këtë çdokush ka të drejtën të më quaj të çmendur për aq kohë sa i besohet bindjes se të vërtetat më…

OpEd / Nga 27-shi -

“Il Catenaccio”…

Nga Saimir Demi U mundëm nga Spanja, vetëm sepse kështu do të ndodhte gjithsesi. Ne, sigurisht që nuk jemi të gatshëm të përballemi me një lider të futbollit botëror, aq…