Shkodër/ Protestuesit u hedhin ujë këshilltarëve, Doshi: Vendimet i merr Edi Rama!

Sapo ka mbaruar mbledhja e Këshillimit Bashkiak në Shkodër, ku kryetare këshilli është zgjedhur Brisela Kadia. Teksa kanë dalë nga ambientet e Biblotekës, deputeti Tom Doshi është ndjekur nga protestuesit dhe … Vazhdoni me leximin e Shkodër/ Protestuesit u hedhin ujë këshilltarëve, Doshi: Vendimet i merr Edi Rama!