Shqipëria në vitin 1939/ Fotografi nga gjeografi gjerman Rihart Bush-Cantneri

Albanologu Robert Elsie sjell një galeri me fotografi nga gjeografi gjerman Rihart Bush-Cantneri, të bëra në Shqipëri në vitin 1939 Albanologu shkruan se shkencëtari dhe gjeografi gjerman, Rihart Bush-Cantneri (1911-1942) ishte përkrahës i gjeografisë sociale. Ai studioi strukturat sociale në Shqipërinë jugperëndimore në kohën osmane dhe lidhjet e tyre me zhvillimin e ekonomisë dhe të ngulimeve. … Vazhdoni me leximin e Shqipëria në vitin 1939/ Fotografi nga gjeografi gjerman Rihart Bush-Cantneri