Shkodër/ Përplasje fizike mes tregtarëve të duhanit dhe inspektorëve të Doganës (foto+video)

Aksioni antiduhan i Drejtorisë së Doganave në Shkodër ka shpërthyer në përplasje fizike mes tregtarëve dhe ispektorëve të doganës, praditen e sotme. Shefi i krimit ekonomik në policinë e Shkodrës Pjerin Lazri ka kërcënuar me pistoletë disa shitës duhani. Në foto shihet qartë se si ai nxjerr pistoletën dhe ja drejton shitësve të duhanit. Lexo edhe … Vazhdoni me leximin e Shkodër/ Përplasje fizike mes tregtarëve të duhanit dhe inspektorëve të Doganës (foto+video)