Prokurori i antimafias: Mafia në Shqipëri ka mbështetje dhe mbrojtje nga të gjitha nivelet e qeverisë (film)

Prokurori i antimafias në Itali, Nicola Gratteri akuzon qeverinë shqiptare për lidhje me krimin, si një ndër mbrojtësit kryesorë të mafiozëve në Shqipëri. Gratteri shprehet se mafiozët shqiptarë janë të paprekshëm në vendin e tyre. Prokurori thekson se mafia shqiptare është e rrezikshme, ndaj edhe Italia duhet të shqetësohet për këtë fakt. Lexo edhe Vinin … Vazhdoni me leximin e Prokurori i antimafias: Mafia në Shqipëri ka mbështetje dhe mbrojtje nga të gjitha nivelet e qeverisë (film)