Kandidati i PDIU aksion pastrimi në plazhin e Durrësit

Kandidati i PDIU aksion pastrimi në plazhin e Durrësit Kandidati i PDIU në Qarkun e Durrësit, Florian Tahiri i shoqëruar nga të rinj, kanë ndërmarrë një aksion pastrimi përgjatë brezit të pishave në Sektor Rinia. Kur kanë mbetur dhe pak javë nga çelja e sezonit turistik, Durrësi duhet t’u ofrojë pushuesve një mjedis të pastër. … Vazhdoni me leximin e Kandidati i PDIU aksion pastrimi në plazhin e Durrësit