Autor: Media

Floktore / Nga Media -

Para Adele, Neil Young dhe Rem …

  “Adele nuk ka dhënë leje për përdorimin e këngëve të tij në mitingje politike,” tha në një deklaratë zëdhënësi i artistes që ka arritur shumë shpejt një miliard shikime…

Floktore / Nga Media -

Donaldin nuk e do as Adele

  Donald Trump duket se mund ta ketë më të lehtë të bëhet President i Shteteve të Bashkuara të Amerikës, sesa të ketë një kolonë zanore të fushatës së tij….