Autor: Media

Telegrama / Nga Media -

Donald Lu: Përshëndesim arrestimin e Shullazit

Ambasadori amerikan: Jemi shumë pranë miratimit të Reformës në Drejtësi “Miratimi i reformës në drejtësi është shumë pranë”, ka thënë  sot ambasadori Donald Lu i cili përshëndeti arrestimin e Emiljano…

OpEd / Nga Media -

Lapsusi i rrezikshëm i kryeministrit Rama

Nga Luljeta Progni Kryeministri i Shqipërisë bëri sot një deklaratë të fortë në Kuvend, kur tha se policia ka kërkuar përgjim për Emiljano Shullazin dhe nuk e ka marrë lejen…

Telegrama / Nga Media -

Dekriminalizimi/ Debate në KLD për ligjin

Gjyqtari Artan Broci: Dispozita të këtij ligji cënojnë ndarjen e pushteteve, krijojnë varësinë e gjyqsorit nga ekzekutivi Një dispozitë e ligjit për dekriminalizmin ka shkaktuar debate të forta në Mbledhjene…