Autor: Media

Mejtime / Nga Media -

SPAK u kthye në S’NUK

Nga Dritan Kaba Pas mosmiratimit nga KLP të kandidaturave të Besim Hajdarmatës dhe Dritan Prençit u hoq çdo dyshim, nëse e kishte ndonjëri, që nuk kemi të bëjmë me Reformë në…

Mejtime / Nga Media -

Liria e Medias dhe gazetarët nën kërcënim

Nga Jeremy Hunt Shkëlqesia Juaj, të nderuar të ftuar, Zonja dhe Zotërinj, në emër të Mbretërisë së Bashkuar dhe bashkë-mikpritësve të Qeverisë së Kanadasë, jam i lumtur t’ju uroj mirëseardhjen në…