Autor: Ejona

Floktore / Nga Ejona -

Togerja rrëmben kurorën e Miss USA 2016

Juria ka shpallur fituese të këtij konkursi bukurie vajzën 26 vjeçare, Deshauna Barber Kolumbianja, togere e ushtrisë amerikane dhe analiste informatike në departamentin e Tregtisë së Washington Dc, ka triumfuar…