Ka than' i moçmi:

"Lot derdhin Vaitonjësit! Dëshpërim pësojnë të Dëshpëruarit! Frikë ndjejnë Frikacakët! As “ëndra të dërmuara” as “gjuhë të kryqëzuara”, as “ideale të përpira”, as “të arthme të mbuluar me blozë dhe me hi’ – s’ka për Ne!" - Lasgush Poradeci  

Testimi i administratës: Si bëhet me kopju? Foto LSA/ Malton Dibra

Nga 27.al 0

Nepunes te Administrates Publike gjate nje testimi, mbi njohurite e tyre per Kodin e Punes dhe ligjin per Sherbimin Civil./r/n/r/nEmployee of Public Administration, during a test on their knowledge of the Labor Code and the Law on Civil Service.

Lini një koment

Adresa juaj e Email-it nuk do të bëhet publike

Mund të përdorni HTML tags dhe atributet: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>