Fjalë kyçe: Zoran Zaev

Telegrama / Nga Media -

Habit Zoran Zaev: Jam shqiptar

Kryeminsitri i Maqedonisë, Zoran Zaev i ka befasuar të gjithë pasi ka deklaruar se është shqiptar. “Unë kam prejardhje shqiptare ortodokse, si nga gjyshja, ashtu edhe nga gjyshi që nga Ilirët e…

OpEd / Nga 27.al -

Vjeshta pa kthim

Nga Enkel Demi Me bërjen publike të përgjimeve të italianëve, kemi të bëjmë me konfigurimin e dy lëvizjeve, njëra është antirevolucionare dhe kërkon rrëzimin e qeverisë, tjetra është revolucionare dhe…