Fjalë kyçe: Ylli Manjani

Mejtime / Nga Klodiana -

Loja e pisët me amnistinë

Nga Ylli Manjani Qeveria ka përgatitur një amnisti për disa të dënuar. Por nuk i ka 84 vota në Kuvend për ta kaluar. Në këto kushte amnistia e propozuar nuk…

Mejtime / Nga Media -

Shah me të vetët

Nga Ylli Manjani Edi Rama nuk gënjen kur thotë se “po luan shah”. E vetmja gënjeshtër e tij është se nuk tregon se me kë po luan. Ka krijuar idenë…

Mejtime / Nga Media -

Piazzë lartët, që s’merren me Babalen…

Nga Ylli Manjani Propaganda, propagandistët dhe viktimat e propagandës qeveritare përpiqen të ngulin në opinion teorinë se ata që merren me Babalen janë piazzë e ulët. Medemek qeveria që mbron…