Fjalë kyçe: xhaka

Kalitje / Nga 27-shi -

Graniti – Taulanti, seria e dytë

Në prag të finaleve të Euro 2016, në interesin e të gjitha mediave ishte dueli midis dy vëllezërve, Taulant Xhakës që do të luante për Shqipërinë dhe Granitit që mbron…