Fjalë kyçe: Vizion Plus

Mejtime / Nga 27-shi -

Të paktën mos duartrokisni…

Nga Mira Kazhani U duk sikur përballë tij ishin ulur kundërshtarë dhe jo bashkëpunëtorë, të paktën të një katërvjeçari. I gjithëpushtetshëm, Edi Rama u shfaq sot si një kryeministër tjetër, i…