Fjalë kyçe: Veton Surroi

OpEd / Nga 27.al -

Rosat e Robert Cooper-it

Si u bë që njeriu, i cili hartoi marrëveshjen e prillit 2013 dhe e shpalli atë të jetë arritje historike, tani thotë se situata mes Kosovës dhe Serbisë nuk funksionon….

Mejtime / Nga Media -

Tri vijat e kuqe

Nga Veton Surroi Është e lehtë rruga e Kosovës: të mos bëjë atë që bën Thaçi 1. Kosova nuk e ka fare të vështirë ta ndërtojë një koncept të ri…

Mejtime / Nga admin -

Buzëqeshja e madhe ruse

Hashim Thaçi ia hapi një deriçkë Rusisë, por ajo është tepër e madhe për t’u mjaftuar me kaq. Nga Veton Surroi 1. Në shikimin nga Moska “korrigjimi” i Hashim Thaçit…

Mejtime / Nga Media -

Hashim Thaçi dhe pasioni i një injoranti

Nga Veton Surroi Aventura e re, për korrigjimin e kufijve, tejkalon me potencialin e vet shkatërrues aventurat e mëparshme “korrigjuese” të Thaçit. 1. Hashim Thaçi ka krijuar një pasion për…

Tregu / Nga admin -

Aritmetika e çmimit të autostradave

Nga Veton Surroi Autostrada Kijevë-Zahaq do të kushtojë 193 milionë Euro, paralajmëron Qeveria. I bie pothuajse 5 milionë Euro për kilometër. Autostrada Morinë-Arllat mund të ketë kushtuar 1 miliardë Euro….

Mejtime / Nga 27.al -

Kodi për t’i kuptuar shqiptarët

Në Shqipëri e Kosovë, shtetet mund të jenë “dinjitoze” dhe “ceremoniale”, kur duhet bëhen të trishta e kur duhet të gëzuara, por punën për to ende duhet ta bëjë ambasadori…

Mejtime / Nga 27.al -

Kthimi te gjuha e sharrëxhinjve

Nga Veton Surroi 1. Më 1970, kur babai im, Rexhai Surroi, tha se “gjuha shqipe nuk është më gjuhë e sharrëxhinjve dhe e hamajve”, qe një moment – i prekshëm,…

Këndonjësit / Nga 27.al -

Më mirë … se i vogël

Nga Enkel Demi I bie që një herë në kaq vjet një gazetar shqiptar të raportojë për Presidentin e Shteteve të Bashkuara. Kjo nuk do të thotë që rëndësia e…