Fjalë kyçe: varferi

Mejtime / Nga 27.al -

Shkollat që mbyllen shenja të kobshme

Në vendin tim… në vendin tënd… Nga Mesila Doda Pak e nga pak po i bishtnojmë të gjithë të keqes individualisht. Shkollat që mbyllen janë shenja të kobshme të vendit…

Mejtime / Nga Klodiana -

Bamirësia si biznes

Nga Indrit Vokshi Byroja Ekonomike dhe Politike, “bamirësinë” po e kthejnë në solucion për t’i pastruar vetes pisllikun nga fytyra. Po na thonë, shikoni, jemi bamirës, po ndihmojmë. Dhe ketë po e…