Fjalë kyçe: vajze

Mejtime / Nga Media -

Letër vajzës së palindur

Nga Azem Deliu “E dashur vajza ime, …unë tani jam student, ti s’ke ardhur ende në botë dhe as që e njoh njeriun që do të jetë nëna jote. Arsyeja pse…