Fjalë kyçe: ushqim

Shtro peta / Nga Media -

Çfarë ka brenda mishit të sufllaqeve

Sufllaqet janë një ushqim i shpejtë mjaft popullor në Shqipëri i huazuar nga Greqia dhe Turqia. Mishi shërbehet me pite, sallatë, patate të skuqura dhe salca të ndryshme. Në dukje,…

Bëfshi qejf / Nga Diona -

7 ushqimet që djegin yndyrnat

Gjoksi i  pulës Pula është e pasur në proteina, që është parësorja për krijimin e muskujve- dhe sa më shumë  muskuj të keni, aq më të lehtë e keni të…

OpEd / Nga 27.al -

Politika si ushqim për pulat

Nga Lorenc Vangjeli Nga e enjtja e shkuar e Doktorit, shoqëria shqiptare dhe vetë politika është shumë më e ndarë, më e radikalizuar dhe më e pozicionuar në dy llogore…