Fjalë kyçe: urgjenca

Telegrama / Nga Skenderi -

Skandal/ Spitali i Lezhës s’ka barna

Në Spitalin Rajonal të Lezhës pacientet po përballen me mungesë medikamentesh edhe në repartet e urgjencave. Siç raporton ora news ky fakt është pranuar nga vet drejtuesit e spitalit, sipas…

Mejtime / Nga 27.al -

Të faleminderit Ilir Beqja!

Nga Marion Gorica Për fat të keq, por me një mendje të mirë ju drejtova Qendrës Spitalore Universitare “Nënë Tereza” për të marrë ndonjë këshillë mjeksore, pse jo dhe ndonjë…