Fjalë kyçe: trofe

OpEd / Nga 27.al -

Ushtria e trofeve të kokave të prera

Nga Alket Veliu Ata ushtarë janë krenarë që janë shqiptarë duke përdorur një simbol kombëtar dhe janë po aq krenarë që janë pjesë e ushtrisë greke duke mbajtur uniformën e…