Fjalë kyçe: Top Channel

Telegrama / Nga 27.al -

CNA: Top Channel nuk është shitur

Disa media dhe portale pasditen e sotme kanë shkruar se gjiganti mediatik shqiptar Top Channel ka ndryshuar pronar. albeu.com shkruan se pronarët aktualë të shumicës së aksioneve, familja Hoxha ka…