Fjalë kyçe: thashetheme

Këndonjësit / Nga 27-shi -

Batoni prej betoni

Batoni nuk di anglisht thotë Berati, por kjo nuk e pengon atë të hyjë në sallonet e politikës së madhe botnore, ku e paraqesin herë si këshilltar, herë si anëtar…

OpEd / Nga 27.al -

Trampi dhe Greqia, si shpresë e vetme!

Nga Mero Baze Opozita shqiptare po krijon idenë se suksesi i saj më i afërt, varet nga politika ndërkombëtare dhe jo nga ajo kombëtare. Ajo po investohet në dy faktorë…