Fjalë kyçe: Tetë Marsi

OpEd / Nga Klodiana -

Ndjesë, në gjunjë dhe gjithmonë!

Nga Lorenc Vangjeli Ne shqiptarët kemi një raport të veçantë me festat. Ne vazhdojmë të bashkëjetojmë me ngutin për t’i nxjerrë ditës së pushimit zyrtar në kalendar gjithë dembelizmin otoman…