Fjalë kyçe: terrorizmi

OpEd / Nga Media -

Terrorizmi dhe kryqi

Nga Gjergj Meta Edhe një herë Europa u godit nga terrorizmi, nga ai më i pabesi dhe më hileqari. Terrorizmi është kundër njeriut e si i tillë kundër Zotit. Pikërisht,…