Fjalë kyçe: Tepelenë

Mejtime / Nga 27-shi -

A?

Nga Enkel Demi Pas thirrjes së Tërmetit: “Të na rrojë sa malet ky burri, se ky po na i bën të gjitha!”, u çua dhe njëri që pat’ ardhur nga…

Mejtime / Nga Media -

Komandanti i kampit të Tepelenës

Nga Kastriot Dervishi Sikur kam shkruar edhe më parë, pikësëpari komunizmi i Shqipërisë ishte instalim i një shumice të paditurish të cilët me mjete kryesisht kriminale morën pushtetin për të…

Mejtime / Nga Media -

1952/ Komiteti i Prizrenit i Apostol Tanefit

Nga Kastriot Dervishi Pëllumb Xhufi aludoi para pak ditësh se familjarët e të internuarve të Tepelenë ishin të një organizate të shqiptarëve të emigruar në Jugosllavi. Xhufit nuk i dilte…