Fjalë kyçe: temperatura

Telegrama / Nga Media -

Kaq e pati shiu, vjen pranvera

Meteorologët parashikojnë rritje të temperaturave gjatë ditës së sotme dhe në vijim. Pas një dimri të tejzgjatur shirat që prej sot do të pakësohen, ndërsa temperaturat do të kenë rritje…